029582999
0:00 - 24:00

Bilder


Um ein Bild hinzuzufügen loggen Sie sich ein

Adresse

Bulgarien

Geb. Sofia (capital)
Sofia, 1404
ul. Okolovrasten pat

Zahlungsart

Barzahlung Kartenterminal

Sonstige Dienstleistungen

Laden

26°C

foursquare   wikimapia   google places 4.1

Treibstoff Preis ОМВ България ООД Karte Save&Drive
Super 95 2,73 BGN/L 2,66 BGN/L
Дизелово гориво Diesel 2,73 BGN/L 2,66 BGN/L
Газ Пропан Бутан Autogas 1,22 BGN/L 1,19 BGN/L
MaxxMotion 100 3,18 BGN/L 3,03 BGN/L
MaxxMotion Diesel 3,13 BGN/L 2,98 BGN/L

Die Preise sind ungefähr

Elena Decheva
Google Places© на 29.11.2022
оценка:

В Петък 18.11.22г., надвечер спрях да заредя, никой не дойде да ме обслужи. Една жена се развика, че чака над 10 минути на студът и дойде служителят, който всъщност си ремонтираше колата. Като отидох до него да му кажа да зареди и моята кола ми се вкресна. Понеже я пълних догоре, нашия сложи маркуча и отиде да си продължи ремонта, колата се напълни, преливаше, развиках се касиерката му думка по прозореща-Нищо!!! Той служителя е на работа за да си оправи колата, в крайна сметка на работа, не си да работиш. Касиерката отиде и извади маркуча. Можеше да се заям и да не плащам излятото, не го направих, поисках книга за оплаквания, не ми дадоха, посочиха ми телефон на вратата-изненада нито някой вдигна, нито ми върна обаждане. От години зареждам на ОМВ, но на тази бензиностанция няма да стъпя и ако нивото на служителите на ОМВ, ще е толкова ниско и няма да имате обратна връзка с клиентите, аз лично ще започна да зареждам другаде, въпреки, че горивото ви е добро!

plamen georgiev
Google Places© на 22.11.2022
оценка:

Няма да стъпя повече тук. Сутринта спрях за кафе и кроасан. Не ми предложиха да го затоплят както предлагат в други бензиностанции. Това ме учуди и попитах дали са пресни. Възрастна жена с къса руса коса нагло ме излъга че са пресни. Тоя кроасан си беше доста баят. Не ми дадоха и полагащите се с кафето сметана и бисквита. Но ми взеха парите като за всичко и качествено. Ако всичката им работа е такава…. не по- добре да подмина

Gintcho Kostov
Google Places© на 20.09.2022
оценка:

Днес заредих гориво в този обект. От т.нар. "обслужване" мога да кажа: -сам заредих поради липса на персонал; -когато се нуждаех от измиване на ръцете тоалетната НЕ работеше -пробвах с дезинфектант до вратата на изхода - празен -открих човек от персонала и споделих за дезинфектанта при което получих "красив" отговор "К'во да направя?" И една точка е много за там.

Красимир Кръстев
Google Places© на 10.08.2022
оценка:

Типична бензиностанция от веригата, разположена на много натоварено място на околовръстния път в София. Персоналът на колонките не смогва да обслужи всички автомобили, налага се да се чака. Вътре обслужването е бързо.

Владимир Баев
Google Places© на 02.08.2022
оценка:

Отвратително отношение на персонала. Когато ни видяха, че влизаме, заключиха тоалетната и за по-сигурно сложиха пред вратата метла, уж се почиства в момента. Едно от децата най-вежливо попита как се влиза в тоалетната и получи отговор: През вратата! Знам, че не е лесно да се поддържа тоалетна на толкова натоварен път, но ако ви е непосилно просто спрете да предлагате такава услуга и само ни продавайте все по-евтиния бензин.

Klaudio Nasri
Google Places© на 25.12.2021
оценка:

Попринцип харесвам веригата, но служителката днеска беше просто отвратителна, дано тя да се по-добри или да бъде заместена, така се губят клиенти, като сама ни каза да ходим другаде като не ни харесва

Георги Етов
Google Places© на 12.12.2021
оценка:

Като всяка бензиностанция от тази верига е заредена и те обслужват за секунди.

Rosen Manolov
Google Places© на 02.10.2021
оценка:

Цените на сандвичите ужасно скъпи, бутикови.Кафето бутиково.Хора луди ли сте,кви са тези .Иначе бензиностанцията ок,чисто,обслужване става

elena markova
Google Places© на 16.09.2021
оценка:

Пълна трагедия . Не е нормално в една бензиностанция цените да са м тавана . За един тъп сандвич да се плаща 5 лева , а за баничката 2, 50 . А за персонала няма да коментирам ......неорентирани хора , който не знаят защо са там .

Zashtitnik BG
Google Places© на 01.09.2021
оценка:

Да се наблегне на хигиената в тоалетните! А мъжете, които зареждат гориво, да разберат, че за мързел никой не дава бакшиши - аз и сама мога да си изчися панорамните стъкла, ама и двата лева ще си спестя! Ако аз работех на бензиностанция, сигурно бакшишите щяха да ми бъдат повече от заплатата!

Иван Георгиев
Google Places© на 08.07.2020
оценка:

Стандартна ОМВ бензиностанция, вече встрани от магистралата.

Zhana Petrova
Google Places© на 29.06.2020
оценка:

Отвратително отношение на персонала. Тоалетната не работела. Тросната дама (възрастна с червена коса), която нито поздравява нито, нито отговаря нормално. Не ви препоръчвам да спирате изобщо там, няколко метра след нея е Шел, определено са много по-учтиви и любезни.

Tatiana Tencheva
Google Places© на 03.06.2020
оценка:

Една от малкото бензиностанции на ОМВ, на които обслужването е бързо.

Valio Tenev
Google Places© на 03.11.2019
оценка:

Най скъпото гориво.

георги мирчев
Google Places© на 07.09.2019
оценка:

Бензиностанцията е добра с качествено гориво и добър персонал

Стефан Димитров
Google Places© на 06.09.2019
оценка:

Добър персонал. Качествено гориво. Удобно и чисто.

Ekaterina Jordanova
Google Places© на 03.08.2019
оценка:

Изключително нелюбезно отношение от страна на служителите към клиентите

Dani Borisova
Google Places© на 06.06.2019
оценка:

Most of the personnel and a good coffee. The file prices are a little higher, but this is expected on such road. Повечето служителите са много любезни и кафето е добро. Цените на горивата са малко по-високи, но това е нормално за местоположението и трафика.

Toni Stoikov
Google Places© на 03.05.2019
оценка:

Кафето си струва.

Biser Todorov
Google Places© на 10.02.2019
оценка:

Бързо обслужване и качествени горива. Цените са малко високи


Alle Kommentare anzeigen

Zum kommentieren müssen Sie loggen Sie sich ein

25 Juli
(heute)

умерен дъжд
17°C 27°C

26 Juli
(morgen)

ясно небе
15°C 28°C

27 Juli
(Samstag)

ясно небе
15°C 30°C

Wettervorhersage vorbereitet von OpenWeatherMap.org

Fuelo bemüht sich nach besten Kräften richtige Preis- und Tankstelleninformationen zu erteilen, gibt aber keine Garantie für die Aktualität dieser Information. Die veröffentlichte Information sollte nicht benutzt werden, um Entscheidungen zu treffen. Fuelo übernimmt keine Verantwortung für Entscheidungen, die auf Basis von Informationen getroffen werden, die auf der Websteite veröffentlicht wurden.