+36 85 702 041
0:00 - 24:00

Bilder


Um ein Bild hinzuzufügen loggen Sie sich ein

Adresse

Ungarn

Geb. Somogy
Gemend. Marcali
Balatonkeresztúr
PLZ 8648
M7 Autópálya 167 Km. Jobb Oldal

Zahlungsart

Barzahlung DKV

Sonstige Dienstleistungen

AdBlue Laden Wi-Fi Restaurant Parkplatz Dusche

foursquare   google places 4

Treibstoff Preis
FuelSave Euro 95 634,0 HUF/L
Дизелово гориво FuelSave Diesel 642,1 HUF/L
V-Power 100 0,0 HUF/L
V-Power Diesel 640,3 HUF/L
Unbekannt

Die Preise sind ungefähr

Anita Kiss
Google Places© на 29.06.2020
оценка:

Sajnos ennél a kútnál nem dívik a köszönés, sem a tisztelet a vásárlóval szemben.

Niki Deyanov
Google Places© на 29.01.2020
оценка:

Si hay buena comida,súper.

Alex Alex
Google Places© на 10.01.2020
оценка:

Very unfriendly stuff. Joking about you, while You cannot to understand their language.

Anton Hromov
Google Places© на 02.01.2020
оценка:

The cashier girl does not understand english even at basic level. She receives a simple order and forgets to prepare a hotdog for which I have paid. Arguing for 5 minutes.. ?

Frankó Attila Norbert
Google Places© на 14.11.2019
оценка:

Judit,nagyon Kedves Shopeladó!Estig beszélgettem volna Vele???

Renato Gyuris
Google Places© на 21.08.2019
оценка:

10.000 forintért tankoltunk Prémium 100-as üzemanyagot. A wc-ért meg fizetni kell....

Szucs Laszlo
Google Places© на 27.07.2019
оценка:

As the Shell usually. The Best the coffee here.

Károly Kutika
Google Places© на 06.07.2019
оценка:

A Budapest felé haladó sztráda mentén tértünk be a keresztúri Shell kúthoz szerda délután. Kifogástalan kiszolgálásban részesültünk, udvarias személyzetet, példás tisztaságú mellékhelyiséget találtunk. Sok kútnál megfordultam már, de ez kimagaslik közülük..... Köszönet az igényes személyzetnek

Károly Kutika
Google Places© на 06.07.2019
оценка:

A Budapest felé haladó sztráda mentén tértünk be a keresztúri Shell kúthoz szerda délután. Kifogástalan kiszolgálásban részesültünk, udvarias személyzetet, példás tisztaságú mellékhelyiséget találtunk. Sok kútnál megfordultam már, de ez kimagaslik közülük..... Köszönet az igényes személyzetnek

Árpád Varga
Google Places© на 07.06.2019
оценка:

Kedvesek vidámak kiszolgálás gyors . Jó hangulat ,kávé is finom volt .

Árpád Varga
Google Places© на 07.06.2019
оценка:

Kedvesek vidámak kiszolgálás gyors . Jó hangulat ,kávé is finom volt .

Klein Alain
Google Places© на 04.06.2019
оценка:

Sur cette autoroute les stations sont rares donc souvent vous n'avez pas le choix. Celle ci est chère, wc payant, personnel peu souriant et ma femme c'est rendue compte que le rendu monnaie était amputé de 500 HUF. Petite somme mais c'est quand même du vol délibéré envers des touristes. Mefiance donc.

Csongor Horváth
Google Places© на 22.04.2019
оценка:

A grillcsirke és a sültkrumpli jó nemfriss volt. Legalább lehetett rágni és nem feküdte meg a gyomrunkat. Egy adag ketchup 360,- Ft. Legalább volt mit enni. Lol

Janos Toth
Google Places© на 17.04.2019
оценка:

F***ing expensive. Fuel price is 50 HUF higher than at every other Shell station in Hungary. The toilet is clean and tidy, but the coupon redeem policy is wired. You can use the only if you buy something over 250 HUF and one coupon for one piece of product. Shell's quality is going down slow but steady.

Tibor Posa
Google Places© на 03.02.2019
оценка:

Mikozben az egyik kasszánál 10 ember áll, a másik Attila nevu kiszolgalo uriembert megmertem kerdezni, hogy nala lehet e kerni hot dogot es lekezeloen csak annyit kerdezett vissza, hogy latok-e elotte hot dogot. Felelemetes, hogy ilyen embereket alkalmaznak vendeglatasba. Es a sorok mellett a toalettert is fizetni kell.

Attila Agg
Google Places© на 01.01.2019
оценка:

Boldog Új Évet kívánok Nektek Szeretettel !

Agnes Semmelweis
Google Places© на 17.09.2018
оценка:

Jó kávé, tiszta fizetős wc, szuvenírshop, kávézó, terasz. Nagyon jó, színvonalas hely. Cukormentes üdítőből nem csak kóla, és nem csak buborékos van!

Jaro Rais
Google Places© на 31.08.2018
оценка:

Natankujete plnú nádrž za 70 EUR, a na wc treba dať dalších 50 centov. Keď ich nemáte, tak sa môžete po... úplne neochotný personál co nevie inak ako po maďarsky...zatiaľ najhoršia shell na akej dom bol!

Márta Poszpisek
Google Places© на 15.08.2018
оценка:

Ittunk volna 4 kavet,de a holgy a pult mogul (monika,felhosszu voroses/barnas haj)fortelmes stilusban,beszologat,cuccog, kommentalja a vendegeket. " Reggel 6 ota futkoraszom,bazd meg" es egyeb vendeghivogato mondatok hangzottak el.szegyen

Iván Endre Molnár
Google Places© на 31.07.2018
оценка:

Vegyesek az érzéseim. Szombaton, turnusváltást követően sok sok óra vezetés után érkeztem meg családommal a kútra. A tankoláshoz is sorba kellett állni az autóval. A tankoláson kívül szerettünk volna a kút szolgáltatásait igénybe véve felfrissülni (kávék, melegétel, WC, stb) a hosszú út után, közben. Miután sikerült megtankolni a nejem bement fizetni, én meg a kocsival át akartam parkolni az 5 méterre lévő parkolóba, hogy a gyerekekkel el tudjak menni WC-re, meg kaját, innivalót tudjunk választani, venni. Amint elindultam, egy kutas egyből elém penderült és közölte, hogy amíg nincs kifizetve sehova sem mehetek. Mondtam a Neki, hogy ember most ment be a feleségem melletted fizetni, csak mi is be akarunk menni a gyerekekkel utána vásárolni, már csak 3 métert gurulok, parkolok és megyünk be. Nem azt nem lehet. Mondom miért? Mert a nejem elfelejti, hogy melyik kutat kell fizetni, vagy én elfelejtem, hogy tankoltam. Mondom ne már, ez most komoly?! Igen. Erre, mondtam neki, hogy ember ezt a 3 métert itt az orrod előtt megteszem, minden rendben lesz. Erre elszégyellte magát, aztán odébb somfordált. Én meg leparkoltam. Komolyan, ha nem a mögöttem sorban állókkal cseszek ki, ott hagytam volna a kocsit a kút mellett arra a 45-50 percre, amit kávézással, kajálással a shopban töltöttünk (mindenhol nagy sor volt bent is). Ja, a WC 100 Ft-ossal működik, pénzt is vált, valamint ad egy kupont 100 Ft értékben, amit 250 Ft felett és 250 forintonként el lehet költeni a shop kajálós pultjában. Magyarul, először érdemes ezt elintézni, és csak utána enni, inni. A WC amúgy tiszta, rendezett, a shop is normális, bent kedves volt a kiszolgálás is és a hotdog, szendvics, kávé is mind finom volt. A kút pénztárjánál extrém nagy sor volt, két kutas próbálta intézni, ezért volt akkora sor kint a töltőfejeknél. Inkább a kint szédelgőket is kasszába kellett volna, kellene ültetni, ahelyett hogy a fizető vendégeket vegzálják. Ott a sok kamera, ha valaki el akar hajtani, azt úgy is felveszi.


Alle Kommentare anzeigen

Zum kommentieren müssen Sie loggen Sie sich ein

Fuelo bemüht sich nach besten Kräften richtige Preis- und Tankstelleninformationen zu erteilen, gibt aber keine Garantie für die Aktualität dieser Information. Die veröffentlichte Information sollte nicht benutzt werden, um Entscheidungen zu treffen. Fuelo übernimmt keine Verantwortung für Entscheidungen, die auf Basis von Informationen getroffen werden, die auf der Websteite veröffentlicht wurden.